Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

En hesteskole i stedet for en rideskole...

Mit drive med rideskoledrift har altid handlet om at teste og finde nye måder at tilbyde holdundervisning, som forbedrer både elevens og elevhestens oplevelse, og kan øge elevhestens arbejdslyst og trivsel. 

Nu, efter 6 år er rideskoleaktiviteterne sat på hold til fordel for at samle vores viden og erfaring og derigennem hjælpe andre holdundervisere og heste/rideskole ejere. 

At skabe heste- og rideskoler, der er mere sikre og har hestevelfærd i centrum, hvor målet er at uddanne respektfulde, ansvarlige og nysgerrige hesteejere, som bruger viden og indsigt til at skabe et samarbejde med hestene til gavn for begge parter og på samme niveau, uanset om man er hobbyrytter, konkurrencerytter eller blot en hesteven, er et passionsprojekt for mig.

Derfor arbejder jeg (Helle), med hjælp fra Des, på en række onlineprodukter, der skal hjælpe eksisterende rideskoler med at finde inspiration til nye måder at undervise på.

Ridning - Hvad Så?
Online Mini Forløb

Velkommen til vores mini-forløb om ansvar og sikkerhed i rideskoler, der er skræddersyet til rideskoleundervisere og forældre. Dette forløb er designet til at give deltagerne en dybdegående forståelse for vigtigheden af sikkerhed og ansvarlighed i rideskolemiljøet.

Vi forstår, at rideskolelærere og forældre spiller en afgørende rolle i at skabe en tryg og sikker oplevelse for ryttere i alle aldre og niveauer. Derfor fokuserer vores kursus på at styrke deltagerne med nødvendig viden for at forebygge forskellige sikkerhedsscenarier i rideskolen.

Forløbets indhold inkluderer:
- Forklaring af SLO - hvad er det, og hvorfor er vigtigt?
- Accept af risiko
- Kaste af vs. falde af
- Rollemodeller
- Hesten som medarbejder
- Hvad skal elevhesten kunne?

Videoerne fra dette minikursus kommer fra Helles mentorforløb for rideskoleledelse og rideundervisere.

Efter at have gennemført kurset vil deltagerne være i stand til at identificere potentielle farer og kan implementere ændringer for at øge sikkerheden. Dette vil bidrage til at skabe en tryg og sikker rideskoleoplevelse for eleverne og mindske risikoen for skader. Kom og deltag i vores kursus om ansvar og sikkerhed i rideskoler! Sammen kan vi skabe en tryg og sikker rideskole for alle ryttere. Tilmeld dig nu og vær med til at gøre en forskel!

Køb her

Mentorforløb med Helle Knudsen for rideskoleledelse og rideundervisere

 

Bliv en stærk underviser eller heste/rideskole ejer med mentorforløb. 

Her får du masser af inspiration og videoundervisning samt direkte coaching om din udvikling og de svære situationer, som nogle gange opstår, når vi står i mellemrummet mellem eleven, forældre og vores elevhest.

Jeg deler min erfaring med dig i et fleksibelt forløb på en varighed mellem 3 og 6 måneder.

Forløbet indeholder emneopdelt undervisningsmateriale i videoform, og du får adgang til 5 valgfrie Kompetencemærker til brug i din undervisning.

Kompetencemærkerne er udviklet af DHE og er et mærkesystem, som tillader dig at undervise i et emne og tildele eleverne et strygemærke til tøjet som bevis på, at de har tilegnet sig en kompetence. Systemet er designet til at kunne rumme både små, mellem- og juniorelever.

Kompetencemærkerne er en sjov, fleksibel og motiverende måde at arbejde med undervisningen, og kan bidrage til overblik og struktur på lektionerne.

Mentorshipforløbet foregår én til én, så du får optimalt udbytte og sparring inden for præcis det, som du har brug for.
Du får adgang til:
✏️Mig som din mentor på 6 aftalte onlinemøder igennem dit forløb

Fleksibel varighed – du gennemgår materialet i dit eget tempo, anslået mellem 3-6 mdr.

✏️Online videopakke inddelt i hovedmoduler med fokus på at dele min viden med dig. Jeg dykker blandt andet ned i emner som ansvar og sikkerhed, elevhestestrategi, den svære elevhest, lektionsstruktur, køb eller lån af elevheste, produkt- og mindsetcasting af den gode elevhest og meget mere. Videoerne kan ses eller lyttes til, og du tager det i helt dit eget tempo og kan gense det, hvornår du vil.

Med hovedforløbene følger relevante handouts i form af pdf-filer, du kan downloade og bruge til registreringer og opfølgninger, i form af spørgeskemaer til forældre, forslag til intro-materiale til nye elever, registrering af hændelser, registrering af elevtilgang osv.

✏️5 valgfrie kompetencemærkerne med fuldt introduktionsmateriale, inklusive 5 strygemærker pr. emne – herefter kan der bestilles flere.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt mig via SMS på 40 52 39 56, så kan vi aftale en tid til en uforpligtende samtale.