Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

FLOKADFAERD.DK

I januar 2023 startede Helle Knudsen flokadfaerd.dk, en hjemmeside, hvor hun deler sin viden om flokadfærd hos heste.

Siden 2018 har hun drevet et opstaldningssted med 25+ heste i en fælles flok, træningsheste og en nytænkende og inkluderende rideskole. Alle heste går i en vandrefold på ca. 2 km.

Takket være hendes mange års erfaring med håndtering og træning af heste med store udfordringer og hendes læring om adfærd har den store hesteflok været en perfekt observationsgruppe og har udviklet hendes forståelse for hestenes miljø, kropssprog og kommunikation til et ekstra niveau.

Besøg Flokadfaerd.dk

Flokadfærd.dk Fælleskab

Bliv medlem af Flokadfærd.dk’s lukkede fællesskab. Her kan du få direkte sparring med Helle om dine egne problemstillinger og dele dine oplevelser med andre ligesindede hesteejere og professionelle, som også brænder for at skabe bedre vilkår i hestenes hverdag.

Fællesskabet foregår i en lukket Facebook gruppe. Omdrejningspunktet er hestens naturlige adfærd og trivsel. Emnerne er alt hvad der omhandler hestens flokadfærd samt design af fold og stald.

Gruppen giver dig en unik chance for at blive endnu klogere på hesten som flokdyr. Ud over at kunne stille spørgsmål til Helle, og dele oplevelser med andre medlemmer får du:

  • Direkte adgang til at lægge videoer og fotos op ad dine egne heste med mulighed for sparring
  • 2 planlagte Q&A med Helle hver måned, hvor du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål
  • En masse emnespecifikke opslag fra Helle – ofte understøttet med videoer
  • Erfaringsdeling om Helles egne foldombygninger og hesteflok
  • Og så vil du være blandt de første som får information om nye kurser og foredrag hos Flokadfærd.dk

Gruppen åbnerdag den 15. juni. Men bank endelig på allerede nu, så lukker vi dig ind, så snart gruppen åbner.

Grib chancen nu og tilmeld dig! Som en eksklusiv bonus får du gratis adgang til onlinekurset "Flokstruktur". Nyd dette værdifulde indhold, mens du spændt venter på, at gruppen åbner den 15. juni.

Flokadfærd.dk Fællesskab Månedligt medlemskab

Bliv medlem af Flokadfærd.dk’s lukkede fællesskab. Her kan du få direkte sparring med Helle om dine egne problemstillinger og dele dine oplevelser med andre ligesindede hesteejere og professionelle, som også brænder for at skabe bedre vilkår i hestenes hverdag. Fællesskabet foregår i en lukket Facebook gruppe. Omdrejningspunktet er hestens naturlige adfærd og trivsel. Emnerne er alt hvad der omhandler hestens flokadfærd samt design af fold og stald. Gruppen giver dig en unik chance for at blive endnu klogere på hesten som flokdyr. Ud over at kunne stille spørgsmål til Helle, og dele oplevelser med andre medlemmer får du: Direkte adgang til at lægge videoer og fotos op ad dine egne heste med mulighed for sparring 2 planlagte Q&A med Helle hver måned, hvor du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål En masse emnespecifikke opslag fra Helle – ofte understøttet med videoer Erfaringsdeling om Helles egne foldombygninger og hesteflok Og så vil du være blandt de første som får information om nye kurser og foredrag hos Flokadfærd.dk   Gruppen åbnerdag den 15. juni. Men bank endelig på allerede nu, så lukker vi dig ind, så snart gruppen åbner.Grib chancen nu og tilmeld dig! Som en eksklusiv bonus får du gratis adgang til onlinekurset "Flokstruktur". Nyd dette værdifulde indhold, mens du spændt venter på, at gruppen åbner den 15. juni.Har du allerede købt Flokstruktur, så giv os besked, du skal bestemt ikke undvære, og vil istedet modtage Webinar: Bedre veje til unghestes trivels vedfravæning og flytning.        

99,00 kr. DKK hver måned

Flokadfærd.dk Fælleskab et års medlemskab - TILBUD

Spar penge ved at købe et års medlemskab 950 kr. Få det første år til kun 750 kr.  – bestil senest 01.07.2024Bliv medlem af Flokadfærd.dk’s lukkede fællesskab. Her kan du få direkte sparring med Helle om dine egne problemstillinger og dele dine oplevelser med andre ligesindede hesteejere og professionelle, som også brænder for at skabe bedre vilkår i hestenes hverdag. Fællesskabet foregår i en lukket Facebook gruppe. Omdrejningspunktet er hestens naturlige adfærd og trivsel. Emnerne er alt hvad der omhandler hestens flokadfærd samt design af fold og stald. Gruppen giver dig en unik chance for at blive endnu klogere på hesten som flokdyr. Ud over at kunne stille spørgsmål til Helle, og dele oplevelser med andre medlemmer får du: Direkte adgang til at lægge videoer og fotos op ad dine egne heste med mulighed for sparring 2 planlagte Q&A med Helle hver måned, hvor du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål En masse emnespecifikke opslag fra Helle – ofte understøttet med videoer Erfaringsdeling om Helles egne foldombygninger og hesteflok Og så vil du være blandt de første som får information om nye kurser og foredrag hos Flokadfærd.dk Gruppen åbnerdag den 15. juni. Men bank endelig på allerede nu, så lukker vi dig ind, så snart gruppen åbner.  Grib chancen nu og tilmeld dig! Som en eksklusiv bonus får du gratis adgang til onlinekurset "Flokstruktur". Nyd dette værdifulde indhold, mens du spændt venter på, at gruppen åbner den 15. juni.Har du allerede købt Flokstruktur, så giv os besked, du skal bestemt ikke undvære, og vil istedet modtage Webinar: Bedre veje til unghestes trivels vedfravæning og flytning. 

750,00 kr. DKK hver år

Online Forløb

Helle tilbyder små e-kurser, som kan købes her på hjemmesiden. Disse e-kurser inkluderer videosæt, der gennemgår de specifikke emner i detaljer. Du får ubegrænset adgang til disse videoer via et medlemslogin.