Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Om DHE Online

 

Vi ønsker at være med til at flytte hesteverdenen og hestesporten til et sted hvor viden er spydspidsen, og går hånd i hånd med ansvarlighed, faglighed, professionalisme og objektivitet.

Om os

 

Vi er passionerede hestefolk, og vores rejse sammen begyndte på Helles fars gård på Djursland i 2018. Her brugte vi vores tid på forskellige projekter, lige fra at drive et opstaldingssted med en vandrefold til at drive en rideskole og starte Mountain Trail-sporten. 
 
Helles passion for forandring i hesteverdenen startede, da hun for snart 8 år siden åbnede sin egen rideskole. Siden da har hun brændt for at gøre en forskel i rideskoledriften og skabe positive ændringer. 
 
 

Desirae er vokset op blandt en familie, der har i mange år ejet og trænet væddeløbsheste, hvilket har vækket en naturlig interesse for hestesporten hos hende. Gennem årene har hun set behovet for forandring og udvikling inden for heste branche, og det er blevet hendes mission at bidrage til netop det. 

Gennem vores arbejde har vi udviklet en dyb fascination for flokadfærd og dens anvendelse i hesteverdenen. Helle har brugt sin tid på at observere hesteflokken og forstå deres adfærd , mens Desirae har gravet dybere i hestens fysiske sundhed og behovet for styrketræning. 

 

 Vi er overbeviste om, at der er behov for forandring i hesteverdenen, og vi tror på, at vi kan bidrage til en forandring til at skabe et solidt fundament for fremtidens hestevelfærd. Vores mål er at skabe et miljø og træningsmetoder, der fremmer både den mentale og fysiske sundhed hos heste. 

  

Samtidig ønsker vi at etablere en undervisningsmodel til rideskoler, der fokuserer på forholdet mellem hest og rytter og deres samarbejde. Vi vil skabe fremtidens hesteejere, der prioriterer hestens velbefindende og teamarbejdet mellem hest og rytter. 

  

En vigtig del af vores arbejde er at være pionerer inden for ridesporten og vise, hvad der er muligt gennem Mountain Trail. Vi ønsker at kaste lys over alternative måder at dyrke ridesport på og inspirere andre til at tage nye veje. 

  

På toppen af vores tre søjler finder du DHE Træf, en hesteevent, der finder sted hvert andet år. Her samler vi folk til en uge med hesteviden og sport i en venlig og familiær atmosfære. 

  

DHE Online er vores seneste projekt. Det er en platform, hvor vi deler vores viden og gør den tilgængelig for flere mennesker. Vi forsøger altid at holde os opdaterede og udvikle os, ligesom verden omkring os gør det. 

  

Vi glæder os til at dele vores passion, viden og erfaringer med dig. Sammen kan vi skabe en bedre fremtid for vores elskede heste.